2014-2015 Mezuniyet Töreni Kutlaması

13.6.2015

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu’nun 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 11 Haziran 2015 tarihinde Saat 18: 00’de Kahta Meslek Yüksekokulu kampüsünde büyük bir coşkuyla kutlandı. Törene Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlkan Ali OLGUNOĞLU, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Cavidan GÜL VARIŞ ve Yrd. Doç. Dr. Engin ARTAR, Kahta Belediye Başkan Vekili Hamza ÖZER, Kahta Emniyet Müdür Vekili Durmuş Ali ÖZKAN, Yükseköğrenim Eğitim, Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı ve Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü TURANLI, Akademik ve İdari Personel, mezun öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlkan Ali OLGUNOĞLU konuşmalarında Yüksekokul hakkında kısa bilgi vererek öğrencilere ileriki yaşamlarında başarılar diledi ve bu gençlerin yetişmesinde büyük emeği olan değerli aileleri ile özverili çalışmalarından dolayı değerli Öğretim Elemanı meslektaşlarını da kutladı.  Konuşmasına “Eğitilmiş insan gücünün artırılması ve ülkemizin çağdaş ülkeler arasında güçlü bir konuma ulaşmasında Üniversitelere önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olan ve kalitesi TSE tarafından tescillenmiş 25 üniversiteden bir olan Adıyaman Üniversitesi ve bu üniversiteye bağlı Kahta MYO nitelikli insan gücüne, mezun olan gençlerimizi katmanın mutluluğunu yaşamaktadır.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI konuşmalarında öğrencilerin mezuniyetini ve ailelerini kutlayarak bundan sonraki hayatlarının her aşamasında üniversite yıllarının önemine vurgu yaparak gelecekte her bir mezunu başarılı bir birey olarak görmeyi arzuladığını ifade ederek başarılar diledi. Tören Protokol konuşmalarının ardından Yüksekokul birincisi tarafından yaş kütüğüne plaka çakılması ile devam etti. Ardından dereceye giren öğrencilere diploma, plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğrencilerin toplu kep atmasıyla yaşanan sevinç doruğa ulaştı. Okulun “HARFANE GRUBU” tarafından mini bir konser verilerek öğrencilerin doyasıya eğlenmesiyle program son buldu.