"ADIYAMAN'ın TARIMSAL DURUMU" Konulu Konferans

30.4.2017

Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sayın Adil ALAN okulumuz konferans salonununda "ADIYAMAN'ın TARIMSAL DURUMU" konulu konferans verdi. Konferansta İlimiz Bitkisel ve Hayvansal üretim potansiyeli, yıllar itibariyle gelişimi, tarımsal desteklemeler ve genç girişimcilere yönelik projeler hakkında bilgi verdi. Konferansa Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. İlkan Ali OLGUNOĞLU, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Nihat DİNÇ ve Yrd. Doç. Dr. Cavidan GÜL VARIŞ, Öğretim Üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. İl Müdürü Sayın ALAN öğrencilere ilimizde "Sert Kabuklu Meyve Araştırma Enstitüsünün" kurulduğunu ve böylece mezunlarımıza yeni iş sahası açıldığı müjdesini verdi. Okul müdürümüz bu güzel sunumlarından dolayı Sayın ALAN'a teşekkür etti.