"Adıyaman Bademi ve Sektördeki Yeri" Konulu Konferans

9.12.2016

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu'nda 08.12.2016 tarihinde Kahta İlçesi Sert Kabuklu Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Sena YILDIRIM tarafından Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü öğrencilerinin mesleki deneyimine katkı sağlayacak "Adıyaman Bademi ve Sektördeki Yeri" konulu konferans verildi. Konferansa Kahta Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlkan Ali OLGUNOĞLU, Müdür Yardımcıları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Birlik Başkanı Sayın YILDIRIM öğrencilere mezuniyet sonrasındaki hedeflerinin içine badem yetiştiriciliği ve özel sektördeki konumunu da eklemeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Yüksekokul Müdürü Sayın OLGUNOĞLU da Birlik Başkanına konferanstan dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.