"İYİ TARIM UYGULAMALARI VE SERTİFİKASYON SÜRECİ" Konulu Konferans

4.5.2017

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Mersin Merkezli "GÜL AKADEMİ Uluslararası Belgelendirme ve Denetim Kuruluşu" yetkilisi Tuna GÜL tarafından okulumuz Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü öğrencilerine yönelik "İYİ TARIM UYGULAMALARI VE SERTİFİKASYON SÜRECİ" konulu konferans verildi. Konferansa MYO Müdürü Doç. Dr. İlkan ALİ OLGUNOĞLU, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cavidan VARIŞ, Öğretim Üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Sayın GÜL, tarımsal ürünlerin sertifikalandırılmasının üretici, tüketici ve insan sağlığı açısından önemine değinerek mezunlarımızın bu süreçte nerelerde istihdam edilebileceği konusunda bilgiler verdi. Yüksekokul Müdürü Sayın OLGUNOĞLU tarafından konferanstan dolayı teşekkür edilerek öğrencilere çiçek takdiminde bulunuldu.