Kahta Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri Etkinliği

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu Kariyer Planlama dersi kapsamında öğrencileri kamu ve özel kurum/kuruluş temsilcileri ile buluştu. Dersin amacı, öğrencilerin kariyerlerini kendi zekâ, kişilik, bilgi, beceri, yetenek ve yetkinliklerine uygun olarak belirleyebilmeleri için yol göstermektir. 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde tüm üniversitelerin müfredatlarına eklenen Kariyer Planlama dersinde yüksekokulumuzda Veteriner Hekim Songül ÖZTÜRK, Veteriner Hekim Muhammed KÖSE, Emekli Muhasebeci-Sigortacı Peyami NAZİK, Harita Mühendisi Yasemin DİNÇ, Harita Kadastro Mühendisleri Odası Bölge Başkanı Ufuk BAYIR, Ziraat Teknikeri Çetin ŞAHİN, Dr. Öğrt. Üyesi Ferdi Doğan ve GTC Güneş Enerji Panelleri AR-GE Müdürü Miktat AKTAŞ’ı misafir ederek öğrencilerimize kendi kariyerlerini nasıl planladıklarını, mesleki eğitim sürecince deneyimlerini aktararak onların kariyer planlamalarına katkıda bulunmuşlardır. Yüksekokulumuz Turizm-Seyahat ve Eğlence Bölümü öğrencileri ile kariyer planlama dersi kapsamında Öğr. Gör. Mahir Serdar YILMAZ’ın eşliğinde, Pirin Mağaraları, Merkez Müze ve ADYÜ Uygulama Oteli ziyaret edilmiştir.